VanVerre
Fairtrade

Een bedrijf met fascinatie voor mensen, culturen en rituelen.

Van verre

Krachtig En Inspiratie​

Van Verre reist langs historische handelsroutes en ontmoet de makers van producten met een eerlijk verhaal. Krachtige en inspirerende voorwerpen, vol cultuur en avontuur met elkaar gemengd. De producten van Van Verre raken je en zullen je inspireren omdat ze meer zijn dan enkel een gebruiksvoorwerp. Elk product is een cultuurdrager en vertelt het verhaal van een andere cultuur. Van Verre onderscheidt zich met oog voor schoonheid, oog voor detail en oog voor essentie en zo herken je ambacht, vakmanschap en het handschrift van de maker.

Handwerk

Krachtig en sensitief handwerk met waardevolle achtergronden. Van krachtig handwerk tot oprechte objecten, producten gemaakt met hart en ziel die mensen verbinden uit fascinatie voor andere culturen en gebruiken.

Van Verre ziet een product niet alleen als gebruiksvoorwerp, maar als cultuurdrager en een middel om mensen te inspireren, te verbinden en in beweging te brengen. Elk handgemaakt product is uniek en vertelt het verhaal van de handen van vakmanschap. Authentieke producten van oprechte mensen, aandachtig geselecteerd bij lokale producenten. Eerlijke voorwerpen die voldoening geven bij gebruik en aansluiten bij wat we nodig hebben, waar we daadwerkelijk behoefte aan hebben. 

Touareg 1

Tijdloos & Duurzaam

kwaliteit

Tijdloze schoonheid die langer meegaat dan een trend of seizoen, en daar houden we van.

Van Verre selecteert duurzame ontwerpen met een culturele inslag, kwalitatieve producten met echte, en van blijvende culturele waarde. Traditionele producten met respect voor mens en natuur. Producten met minder van meer en met meer van beter.

Reis met ze mee en proef de sfeer van cultuur in hun prachtige producten, die uitnodigen tot het maken van herinneringen.

Producten van Van Verre zijn producten met een gezicht en een verhaal!

Merken die de lokale bevolking ondersteunen

SUD by Anne biedt merken aan die zijn gemaakt door de lokale bevolking ,
minderheden of mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Gratis verzending vanaf €75,-

Kwaliteit vakmanschap

Snelle levering

Vandaag besteld Binnen 2 dagen in huis

Je bestelling wordt met zorg, liefde en aandacht voor je ingepakt en verstuurd!