SUD by anne

Annemarie Ploumen, 43 jaar, getrouwd en bonus moeder van een stoere puber.

Sud by Anne.

Een Zuid Hollandse in Zuid Limburg! Ik ben geboren in Delft en woon in Scheulder, Zuid Limburg. In een boerderij die van oudsher in het bezit is van de familie van mijn man. Ik hou van alles wat met de handgemaakt, puur, eerlijk en lokaal geproduceerd is en natuurlijk van eerlijke chocolade!

Hoe het zo gekomen is dat ik houd van duurzaam en fair? Heel simpel, mijn moeder! Dus met de paplepel ingegoten gekregen, en mezelf er ook steeds verder in verdiept. Mijn moeder waste in de jaren ’60 al met Klok fostfaat vrij wasmiddel, scheiden haar afval en zocht naar mooie stuks op rommelmarkten. Zo begon het allemaal met een ‘groene moeder’ en vader aan mijn wieg. Thuis was afval scheiden, gebruik van spaarlampen, eten van het seizoen, tweede hands kleding, opletten op water gebruik, en rommelmarkten bezoeken allemaal heel gewoon.

Sud by Anne is een meisjesdroom die uit komt! Een winkel met eerlijke en duurzame producten. Ik vind het belangrijk dat degene die het product maakt een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden krijgt, dat is iets waar ik goed op let als ik producten uitzoek en inkoop.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van de producten als ik! En heb je vragen of tips, stel en stuur ze me!

Liefs, Annemarie 

Demand quality,
not only in the products you buy,
but in lives of people who made it

- Orzola de Castro -