Mysayang Bali

Mysayang betekent mijn liefde!

Mysayang betekent mijn liefde!

De liefde en fascinatie voor de zee, mode en haar wens om een eenvoudig lifestyle-merk te creëren dat verwijst naar het eenvoudige maar diep verbonden Bali-leven – zo begon Anja haar eerste Mysayang-collectie in 2017.

Mysayang: Fashion gemaakt met liefde
Hardwood types

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als creatief directeur in de creatief lab van Marc O ‘Polo International GmbH, een van de bekendste modemerken in Europa, besloot Anja haar geboorteplaats München te verlaten om een jaar de wereld rond te reizen.

Naast haar pas ontdekte passie voor surfen op de golven, begon Anja handgemaakte canvas tassen te ontwerpen. Oorspronkelijk maakte ze deze stukken alleen voor vrienden, maar toen het nieuws zich verspreidde en er steeds verzoeken binnenkwamen van vrienden van vrienden, besloot ze haar hernieuwde liefde met ons te delen en werd het merk Mysayang geboren.

100% handgedrukt

Letterlijk vertaald betekent Sayang liefde in Bahasa – Indonesië. Omdat Anja een collectie vol liefde wilde creëren en geliefd wilde worden, noemde zij haar merk Mysayang – mijn liefde.

Dus vond zich zelf al snel terug bij haar roots en ontwierp een handgeverfde en handgedrukte 100% slow fashion collectie. Al de ‘goodies’ worden met de hand gemaakt in onze huiskleding op Bali.

Anja Kukofka
Mawar2

Mysayang Inspiratie

Bali

Geïnspireerd door de gemakkelijke levensstijl van Bali, de zwarte zandstranden en de witte kust van de oceaan, zijn alle prints eenvoudig en alle kleuren zijn met de hand geverfd in haar eigen kleurenpallet en meestal in een stonewash-afwerking.

Lokaal en natuurlijke stoffen

Door alleen lokale families te steunen en door alleen natuurlijke stoffen te gebruiken, is Anja er trots op haar merk slow fashion te kunnen noemen. Wat begon als een surf reis resulteerde in een verantwoord merk, een reis van inspiratie en een verzameling essentiële stukken voor het eindeloze zomergevoel.

Gemaakt met grote zorg, veel liefde en fairtrade op het eiland Bali.

Als eerste verkocht in Nederland door SUD by Anne sinds mei 2020.

Merken die de lokale bevolking ondersteunen

SUD by Anne biedt merken aan die zijn gemaakt door de lokale bevolking ,
minderheden of mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Gratis verzending vanaf €75,-

Kwaliteit vakmanschap

Snelle levering

Vandaag besteld Binnen 2 dagen in huis

Je bestelling wordt met zorg, liefde en aandacht voor je ingepakt en verstuurd!