Linnen Tales

Gebaseerd op Litouwse linnentradities.

Linen Tales

Dagelijkse levensrituelen

De dames van Linen Tales wilden de Litouwse linnentradities in ere houden, maar het grijze ruwe linnen maakte de dagelijkse levensrituelen niet inspirerend. Hun idee was om meer kleur en zachtheid te geven, met zachte eerlijke materialen, en dat werkte.

Wat begon als een kleine thuiswinkel, werd al snel een merk met klanten over de hele wereld.

Uniek en divers

De kracht van Linen Tales zijn de uniekheid en diversiteit van de patronen en kleuren.  Door hun assortiment van hoge kwaliteit te maken, willen zij een ‘minder afval en bewuste consumptie’ mentaliteit aanmoedigen, waarbij producten steeds opnieuw worden gebruikt, doorgegeven aan familie, vrienden en aan toekomstige generaties.

White linen waffle guest twowel
Naturel tote bag

Ethisch en Duurzaam

Verminderen impact op milieu

De visie op ethisch en duurzaam produceren vormt de kern van het bedrijf. Het betekent respect voor mens en milieu bij alles wat ze doen. Ze streven ernaar om op een vriendelijke en duurzame manier geweldige producten te maken. En zijn toegewijd aan het verlengen van de productlevenscyclus en het verminderen van onze milieu-impact in elk onderdeel van hun bedrijf.

Hoge kwaliteitnorm

Ze en ik zijn trots op hun producten en nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. We nemen ook verantwoordelijkheid voor elkaar, zodat er een goede balans is tussen onze eigen behoeften en die van anderen.

Ze hebben bij Linen Tales veel ruimte voor diversiteit en hebben respect voor elkaar en de dingen die we kunnen bijdragen. We respecteren elkaars tijd, gedachten. We begrijpen dat als we anders zijn, we die verschillen moeten accepteren. 

Respect, ethiek , diversiteit en tradities zijn hun kernwaarden.

Merken die de lokale bevolking ondersteunen

SUD by Anne biedt merken aan die zijn gemaakt door de lokale bevolking ,
minderheden of mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Gratis verzending vanaf €75,-

Kwaliteit vakmanschap

Snelle levering

Vandaag besteld Binnen 2 dagen in huis

Je bestelling wordt met zorg, liefde en aandacht voor je ingepakt en verstuurd!